Novice

Pri nas je vedno nekaj novega

04. 10. 2018

Tudi Cosylab ne razvija vsega sam

V Cosylabu so se odločili, da bodo dokumentacijo in z njo povezane procese obvladovali s pomočjo certificiranega elektronskega dokumentnega sistema BusinessConnect. S tesno integracijo med aplikacijo BusinessConnect in poslovno informacijskim sistemom MS Dynamics NAV bo omogočena popolna digitalizacija in avtomatizacija delovnih postopkov. Zaposleni bodo lahko skozi enovit in intuitiven uporabniški vmesnik dokumentnega sistema BusinessConnect digitalno upravljali, potrjevali, podpisovali in shranjevali različno poslovno dokumentacijo. Podprti bodo vhodni in izhodni dokumentni tokovi, pogodbena dokumentacija, potrjevanje knjigovodskih listin, kadrovski dokumenti in ponudbena dokumentacija. Dovršeno sobivanje informacijskih sistemov BusinessConnect in MS Dynamics NAV pa bo omogočilo samodejno prenašanje podatkov med sistemoma, kar bo še dodatno prispevalo k enostavnosti in transparentnosti uporabe. Zaradi visokega nivoja avtomatizacije se bodo postopki pospešili, uporabniki pa bodo dobili hiter dostop do ključnih dokumentov na enem mestu, opozorila o izvedbi nalog in pretečenih rokih. Z rešitvijo bodo dobili urejeno dokumentacijo skladno z internimi pravili poslovanja ter digitalni arhiv.

22. 02. 2018

Zaposli se!

Če si željan novih izzivov, ki jih boš reševal v stimulativnem okolju, kjer bomo cenili tvojo samoiniciativost in ustrezaš naslednjemu opisu: primerna izobrazba naravoslovne ali tehnične smeri, znanje .NET, zaželeno tudi C# ali C++, izkušnje s programiranjem desktop, spletnih aplikacij in spletnih servisov, poznavanje relacijskih baz podatkov, poznavanje jezika SQL, najbolje MS SQL Server, dobro konceptualno znanje programiranja s praktičnimi izkušnjami, dobre analitične sposobnosti, samoiniciativnost, osredotočenost na rezultat, komunikativnost in sposobnost dela v timu, oddaj svojo prošnjo v zavihku ZAPOSLITEV!  

21. 02. 2018

GDPR in ZVOP-2 skladnost

Naši certificirani elektronski dokumentni sistemi BusinessConnect, GovernmentConnect in JusticeConnnect so skladni z zahtevami GDPR in ZVOP-2.   Vsi produkti striktno beležijo vsak dostop do osebnih podatkov v šifrantu subjektov in vsak dostop do vsebine dokumentov z osebnimi podatki in podpirajo izpis seznama dostopov do subjekta v šifrantu, izpis seznama dostopov do dokumentov nekega subjekta (fizične osebe), izpis seznama dokumentov subjekta (tudi vseh vsebin), uničevanje vsebine dokumentov subjekta, anonimiziranje dokumentov subjekta in brisanje subjekta iz šifranta.