Novice

Pri nas je vedno nekaj novega

26. 10. 2018

Marg je digitaliziral EK Water Blocks

Globalni proizvajalec vrhunskih rešitev za vodno hlajenje računalnikov, EK Water Blocks, je za digitalizacijo svojih internih procesov izbral družbo Marg, vodilno slovensko podjetje na področju digitalizacije poslovanja. Marg je za EKWB vzpostavil certificiran elektronski dokumentni sistem BusinessConnect, ki je popolnoma digitaliziral vse kanale vhodne dokumentacije, sodelovanje zaposlenih na dokumentih in potrjevanje, podpisovanje ter arhiviranje ključne poslovne dokumentacije.

Več o tem

17. 10. 2018

avtomatizacija, digitalizacija

Marg bo digitaliziral Cosylab

Cosylab, ki z razvojem kontrol za jedrske pospeševalnike delcev sodi v sam svetovni vrh, je za digitalizacijo svojega poslovanja izbral Marg, vodilno podjetje na področju digitalizacije poslovanja v Sloveniji. Marg bo do konca letošnjega leta za Cosylab vzpostavil certificiran elektronski dokumentni sistem BusinessConnect, ki bo družbi omogočil popolno digitalizacijo delovnih postopkov.

Več o tem

22. 02. 2018

Zaposli se!

Če si željan novih izzivov, ki jih boš reševal v stimulativnem okolju, kjer bomo cenili tvojo samoiniciativost in ustrezaš naslednjemu opisu: primerna izobrazba naravoslovne ali tehnične smeri, znanje .NET, zaželeno tudi C# ali C++, izkušnje s programiranjem desktop, spletnih aplikacij in spletnih servisov, poznavanje relacijskih baz podatkov, poznavanje jezika SQL, najbolje MS SQL Server, dobro konceptualno znanje programiranja s praktičnimi izkušnjami, dobre analitične sposobnosti, samoiniciativnost, osredotočenost na rezultat, komunikativnost in sposobnost dela v timu, oddaj svojo prošnjo v zavihku ZAPOSLITEV!  

21. 02. 2018

GDPR in ZVOP-2 skladnost

Naši certificirani elektronski dokumentni sistemi BusinessConnect, GovernmentConnect in JusticeConnnect so skladni z zahtevami GDPR in ZVOP-2. Vsi produkti striktno beležijo vsak dostop do osebnih podatkov v šifrantu subjektov in vsak dostop do vsebine dokumentov z osebnimi podatki in podpirajo izpis seznama dostopov do subjekta v šifrantu, izpis seznama dostopov do dokumentov nekega subjekta (fizične osebe), izpis seznama dokumentov subjekta (tudi vseh vsebin), uničevanje vsebine dokumentov subjekta, anonimiziranje dokumentov subjekta in brisanje subjekta iz šifranta.